:: Welkom op de site van Stukadoorsbedrijf Mollemans

Stucadoorsbedrijf Mollemans is opgericht door Roel Mollemans. Roel is vanaf april 2000 al zelfstandig ondernemer, maar is vanaf januari 2006 onder een andere naam verder gegaan.

Stukadoorsbedrijf Mollemans is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend om zijn vakkundige aanpak op het gebied van afwerking en hun professionaliteit. Met een kleine ploeg werken wij aan uw opdracht en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Stukadoorsbedrijf Mollemans richt zich vooral op de particuliere markt. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, bestaande bouw en restauratie. Stukadoorsbedrijf Mollemans onderscheidt zich door een lange werkervaring met verschillende specialisaties.

Om een totaalbeeld te krijgen van onze werkzaamheden kunt u kijken bij het hoofdstukje foto's waar we een impressie geven van onze expertise. Heeft u nog vragen of wilt u misschien meer weten over Stukadoorsbedrijf Mollemans, neem dan gerust contact met ons op.


Verlaagd BTW-tarief van slechts 6% voor woningen ouder dan 2 jaar! Download hier!

Lager btw-tarief voor schilderen en stukadoren woningen
16 september 2009

Met ingang van Prinsjesdag geldt het verlaagde btw-tarief ook voor het schilderen en stukadoren van huizen van 2 jaar en ouder. Eerder gold dit 6 procentstarief alleen voor huizen die ouder zijn dan 15 jaar.
Dit is een van de maatregelen uit het Belastingplan 2010, dat het kabinet gisteren aanbood aan de Staten-Generaal. De maatregel sluit aan bij de verlaging van het btw-tarief voor isolatiewerkzaamheden aan woningen, die op 1 juli van dit jaar werd ingevoerd. Die verlaging geldt eveneens voor huizen van 2 jaar en ouder.
In de Ecofin Raad (waarin ministers uit alle Europese lidstaten financieel-economische zaken bespreken) is afgelopen voorjaar een akkoord bereikt over lage btw-tarieven op arbeidsintensieve diensten.
Hierdoor kregen de tijdelijke mogelijkheden voor toepassing van het lage tarief een structureel karakter. Het lage tarief komt ook voor bij onder andere fietsenmakers, schoenmakers en kappers.
Bron: www.belastingdienst.nl

Het gaat hierbij om al het stukadoorswerk, dus arbeid en materiaal, aan woningen ouder dan 2 jaar dat wordt uitgevoerd in opdracht van particulieren en andere niet BTW-aftrek gerechtigden.